Despre noi

Se spune ca experienta este cel mai de pret avantaj pe care ti-l aduce timpul! Noi stim cu certitudine acest lucru. Experienta ne-a ajutat sa dezvoltam laturi fundamentale ale activitatii noastre.

Am invatat sa credem in dreptul clientului nostru de a alege liber si de a avea responsabilitatea finala in ceea ce il priveste. Am reusit sa devenim principalii furnizori pentru unele dintre cele mai mari companii de constructii civile si industriale. Am facut din client o permaneneta tinta a atentiei noastre. Prin profesionalism si competenta dorim sa-i castigam loialitatea in permanenta. Am pregatit o echipa hotarata si creativa cu o atitudine pozitiva fata de nevoile clientului.

Infiintata in 1972, societatea COMAT S.A. Satu Mare, importator direct si distribuitor autorizat al celor mai renumiti producatori de materiale de constructii si produse metalurgice, din tara si strainatate a dezvoltat in ultimii ani un model flexibil de afacere prin imbinarea activitatilor comerciale cu activitatea de distributie, fiind in prezent o firma renume in economia judetului Satu Mare, contribuind la cresterea calitatii lucrarilor de constructii prin calitatea produselor comercializate si serviciilor oferite.

Certificat ISO Din 2004 compania COMAT S.A. este certificata conform SR EN ISO9001:2001, un standard de calitate manageriala care imbunatateste capacitatea de control a fiecarui proces individual cat si interactiunile dintre acestea.

Ne-am castigat renumele de partener serios de afaceri, oferind o gama variata de materiale de constructii si produse siderurgice.

Obiectivul principal al societatii COMAT este ca fiecare cerere de oferta sa primeasca un raspuns maxim 24 de ore, odata cu cresterea calitatii serviciilor de ofertare si politici de pret, astfel incat informatiile sa fie cat mai complete si sa raspunda cat mai precis cerintelor si necesitatilor clientilor prin:

  • ofertarea telefonica sau directa;
  • intocmirea de raspunsuri la cererile de oferta (direct, fax, e-mail);
  • intocmirea ofertelor pe baza informatiilor (tehnice, de pret) din Departamentul Comercial;
  • intocmirea ofertelor generale pe hartie, dischete, e-mail, CD sau in format electronic pentru e-mail;
  • intocmirea de oferte tehnico-economice pentru licitatii;
  • verificarea si urmarirea derularii contractelor.

Societatea COMAT S.A. prin Departamentul de Materiale pentru constructii si Produse Metalurgice a consolidat si extins baza de date cu furnizori de prestigiu, acestia fiind selectati pe baza unor criterii din ce in ce mai riguroase.

Fiecare etapa a procesului de achizitie este atent analizata luandu-se in calcul toate aspectele privind raportul cerere-oferta, nivelul preturilor, calitatea si operativitatea in livrare din partea furnizorilor nostri.

Incercam sa venim in sprijinul beneficiarilor nostri prin punerea la dispozitie a tuturor informatiilor legate de solicitarea lor, astfel incat sa aiba posibilitatea de a alege din mai multe oferte pe cea optima, pe cea care este potrivita din punct de vedere al solutiei tehnice si al pretului.

Materialele furnizate sunt insotite de certificate de calitate de conformitate si de garantie conform legii, calitatea produselor fiind garantata de producatorii interni si externi certificati ISO.

Prin personalul sau specializat se urmareste o continua racordare la cerintele pietei printr-un raport calitate/pret foarte bun si respectiv prin diversificarea ofertei astfel incat sa ofere clientilor posibilitatea de a achizitiona dintr-un singur loc toate produsele si serviciile necesare. Nevoile dumneavoastra sunt unice si de aceea solutiile pe care vi le oferim sunt adaptate acestor nevoi.

Extrem de importanta este comunicarea prin intermediul reprezentantilor comerciali. COMAT pregateste reprezentantii comerciali pentru a deveni profesionisti, motivati, capabili sa analizeze corect si sa ofere solutii viabile pentru satisfacerea nevoilor dumneavoastra. Orice reprezentant comercial COMAT va poate oferi informatii privind gama de produse comercializata de COMAT, date privind caracteristicile tehnice si performantele produselor, preturi si promotiile lunare.

Produsele de care aveti nevoie se pot comanda prin fax, e-mail sau telefonic, urmand ca acestea sa fie livrate direct la punctul de lucru indicat de dumneavoastra, insotite de factura fiscala si certificatele de conformitate. Prin urmare un reprezentant comercial COMAT este un consilier de incredere la care va sfatuim sa apelati ori de cate ori aveti nevoie. Cunoasterea in profunzime a nevoilor clientului si a pietei in care actionam sunt la fel de importante ca si calitatea produselor. Astfel reusim sa oferim partenerilor nostri cele mai inovative si eficiente solutii.

Evolutia cifrei de afaceri

Evolutia cifrei de afaceri 2010-2015